söndag 20 maj 2012

Elva frågor till.

Jag lyckades bli utmanad av fina Malin också tydligen! Så jag får väl svara på hennes frågor med.


1. Vad är ditt pinsammaste?
Det pinsammaste jag vet är göra fel. Jag är fruktansvärt rädd för att göra fel, hatar det. Det spelar ingen roll alls vad det gäller. Minsta lilla fel tycker jag är väldigt pinsamt och jag kan i värsta fall skämmas över det flera år efteråt. Det finns väldigt mycket grejer jag låter bli att göra på grund av rädsla att göra fel. 
2. Hur ser ditt drömöronhänge ut? 

Tja, bra fråga. Bryr mig inte så mycket längre om vad jag har i öronen. Men jag gillar ju ugglor. Så vi säger väl att mitt drömörhänge består av tio ugglor på rad.
3. Hur såg du ut när var liten och nej det räcker inte med ett foto, jag vill ha en gulli förklaring tack.

Eh. Som nu, typ. Fast smal. Och spikrakt hår. Och så såg jag nog lite dryg ut.. Kanske jag gör fortfarande. Och så var jag lång!!! Eller alltså. Jag växte rätt tidigt, så jag var väl bland de längsta tjejerna sådär ganska länge tror jag. Sen när jag var typ 12 stannade jag på mina 151 cm, men alla andra bara fortsatte...
4. Vem är snyggast i världen?

Snyggast.. Ja. Jag vet inte. Kan ej komma på någon jag vet namnet på nu. Men jag skulle i alla fall tro den snyggaste i världen är en långhårig kille med fina ögon. Mörkt hår, mörka ögon. Och fina armar! Ådriga sådär ja ni vet. Ja, det är typ så jag föreställer mig honom.
5. Vem är vackrast i världen?

Första namnet jag tänker på är ju Patrick Wolf.. Men det kan vara mest för att han påminner om någon annan, vars namn jag kanske egentligen tänkte på allra först.. 
6. Vilken är den godaste pizzan du har ätit? någonsin. 

Den godaste pizzan jag ätit någonsin var den som åts på en förfest/vad det nu var för fest hemma hos Sanne typ förra året eller året innan. Hon bodde i samma hus som en pizzeria, någon blev sugen på pizza, denne någon gick ner och fick köpa pizza trots att de precis hade stängt, någon kom upp med den och alla åt av den. Jag vet inte vad det var med den där pizzan, men jag har aldrig någonsin ätit godare pizza. Visst har den pizzerian rätt goda pizzor annars också, men inget som den där vesuvion den kvällen.. 
7. Vilket är ditt fulaste ord?

Puppa! Det är verkligen det värsta ordet jag vet. Så himla fult. Och äckligt. 
8. Hur dansar du på när du är "ute och slår klackarna i taket"?

Haha, jag är ju aldrig ute och slår klackarna i taket. Och så skulle jag ju inte dansa nykter heller offentligt (se fråga 1.), och jag dricker ju väldigt, väldigt sällan.. Men jag dansade väl på valborg antar jag, och då var det väl en sån där skittråkig och ful dans som alla har för sig. 
9. Vad är mest osmakligt att uppdatera sin facebookstatus med?

Tycker väl att hela Facebook är rätt osmakligt i sig. Men osmakligaste statusen.. Jag vet inte. Mest värdelösa och irriterande statusar är i alla fall av typen "idag ska jag äta det här", "den här tiden ska jag sova/tvätta/diska/laga mat", "såhär många mål gjorde Sverige". Angående det sista exemplet: FYI, de som bryr sig det minsta jävla lilla om den där hockeyn/fotbollen/whatever tittar redan på matchen och behöver ej matchresultat via Facebook. Främsta anledningen till att att det är så jävla störande är att ALLA skriver hur det går. Hur sjukt är ert bekräftelsebehov egentligen?
10. Är glittrig en färg eller vad är det egentligen?

Öh. Nej? Ja? Spontant nej. 
11. Studenten - Lycka eller förtvivlan?

Ja den där studenten ja. Det var ju skönt att bli av med gymnasiet (eller ja..), men rätt jobbigt att man plötsligt ska göra något med sitt liv. Studenten var väl egentligen mest meh. Åtminstone såhär i efterhand. 


För mina frågor hänvisar jag er till inlägget här nedanför! Svara gärna på dem ni som inte redan gjort det! 

Inga kommentarer :