tisdag 26 april 2011

I guess winter just wasn't my season.

Alltså våren gör mig så himla glad så det är helt knäppt. Jag fattar inte hur humöret kan ändras sådär, och mest på grund av en årstid. Jag antar att jag får flytta ifrån Sverige och slippa vintern på heltid.

Påsken har varit himla fin. Jag har umgåtts med vänner som jag inte träffat på länge, Jennifer till exempel. Sjukt längesen vi sågs! Så det var trevligt. Och jag har ätit middag hos mormor, grillat, fixat till morfars gamla cykel, tagit årets första cykeltur, bränt en sommarpeppskiva som jag lyssnar på när jag övningskör och så har vi hälsat på Thomas som krockade med ett rådjur förra veckan när han motorcyklade så han drog på sig 10 revbensbrott. Åh, och så var det ju så varmt så jag kunde sitta på mormors bakgård i shorts och BH och det var ändå supervarmt. Sjukt fin helg.

Idag hade jag och Emil tänkt dra till skolan och plugga, men eftersom jag försov mig och mamma glömde att jag skulle åka med henne så blev det inte så. Jag gjorde lite på projektarbetesrapporten här hemma istället, men det går inte så bra. Jag vet inte hur jag ska lägga upp skiten. Åh. Skolan är det enda i livet som är dåligt just nu. Nästan i alla fall.

Nu ska jag baka tårtbotten till helgen! Mest är det test inför studenttårtan, men ganska bra tillfälle att testa ändå.

2 kommentarer :

jennifer sa...

Super härligt! man glömmer nästan av hur BRAA du är! :)

evelinamarina sa...

men haha, vad söt du är! det är väl du som är bra!