måndag 7 mars 2011

Orkar. Inte.

Jag är så himla trött. Så fruktansvärt trött på den där eländes skolan.
Jag går upp sju på morgonen för att ta mig till skolan, åker oftast hem tidigast fyra för att komma hem och behöva plugga till tio ungefär. Eller så stannar jag i skolan så länge jag orkar, och pluggar där, och behöver plugga hemma sen. Men det gör jag inte, för jag är helt slut när jag kommer hem. Jag somnar. Och vaknar inte av alarmet. Och vaknar sent. Och somnar jag inte blir det oerhört ineffektivt plugg, för jag kan knappt hålla ögonen öppna. Jag vill bara att det ska ta slut. Nu.
Jag hoppas att jag blir ivägskickad till den där himla sömnkliniken snart, för enda chansen till att jag ska bli klar med allt i tid är tydligen om jag jobbar så mycket jag orkar och så ändå lite till. Det funkar ju inte om jag ska vara så trött hela tiden.

1 kommentar :

Julia sa...

Vilken fin kommentar, det känns fantastiskt att få kunna inspirera! Kämpa på så ska du se att allt går bra, ibland måste man bita ihop och ge järnet, men så till slut någon gång blir man faktiskt färdig och allt slit lönar sig. När jag har mycket att göra försöker jag se de kreativa stunderna som belöningar, att få lägga en tråkig bok åt sidan och fota lite är en skön känsla. Och sedan när man fått vara kreativ ett tag blir det lättare att orka med alla andra måsten. Ett annat tips är att försöka göra jättetråkiga saker lite roligare. Som att skriva alla anteckningar med färgpennor och rita små förklarande illustrationer. Eller pyssla lite extra med layouten på en rapport. Eller bara lyssna på bra musik under tiden man pluggar. Då går allt lite lättare! Lycka till och kämpa på!