torsdag 3 januari 2013

2012


Tydligen ogillar folk att läsa listor, men jag älskar dem så därför fyllde jag i en sån som alla andra redan har fyllt i.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag flyttade hemifrån till exempel. Och åkte till länder utanför Sverige, vilket jag inte gjort förut (jo, en regnig skitdag i Danmark när jag var 12). Jag flög alltså också, även det nytt. Japp, berest och världsvan tjej detta.
Höll du några av dina nyårslöften? Hade mest en lista på grejer som hade med 2012 att göra. Lyckades med vissa grejer, andra inte. Men jag flyttade som sagt hemifrån, och jag reste någonstans. Lärde mig inget om svensk geografi och hälsade inte på Ulrica i Oxford.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ingen av mina nära vänner, men ungefär tusen bekanta verkar har blivit det.
Dog någon som stod dig nära? Nej.
Vilka länder besökte du? Holland och Kreta (som jag vet inte är ett land, men Grekland känns ju konstigt att säga när jag var på en ö.)
Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 18 januari, 22 maj. Bra datum.
Vad är det bästa som hänt dig år 2012? Alltså, vet ej. Att flytta var ju najs. 18 januari var najs, fast det hände väl inte just mig så mycket. 
Största misstaget? Jamen allt är väl ett misstag.
Bästa köpet? Vet ej. Vinylspelaren kanske. 
Vad spenderade du mest pengar på? Kretaresan.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja. 
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? I Love It med Icona Pop, Askan är den bästa jorden med Markus Krunegård, Me in You med Kings of Convenience 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Första halvan var jag helt klart gladare än andra år. Andra halvan var jag brutalt mycket ledsnare är tidigare år. Så, ja.
Vad önskar du att du gjort mer? Alltså, typ vad som helst. Bara jag hade gjort NÅGONTING. Och kanske svarat på mejl och sms lite mer. Är så fruktansvärt dålig på det. 
Vad önskar du att du gjort mindre? Mått dåligt och tröstätit.
Hur tillbringade du julen? Hemma med familjen+mormor och mammas kusin. Var väldigt julpepp i oktober men inte ett dugg den 24. Orkar inte bli gammal.
Blev du kär i år? Nej, jag slutade vara kär efter typ 3,5 år! Fantastiskt! 
Favoritprogram på tv? Tittar sällan på TV, men typ Musikhjälpen älskar jag varje år. Och The Mentalist! Åh, denna serie alltså. Älskar den. Annars finns det ju grejer som egentligen går på TV men som jag ser på datorn, som typ Glee.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Tror jag ej.
Bästa boken du läste i år? Läste inte alls så mycket som jag ville, och läste nästan uteslutande ungdomsböcker. Kommer aldrig sluta läsa ungdomsböcker. Har ju kasst bokminne också, men vet att The Fault in Our Stars av John Green och Tillsammans är man mindre ensam av Anna Gavalda var himla bra. 
Största musikaliska upptäckten? Men gud inte vet jag. Började lyssna mer på Kings of Convenience och First Aid Kit, så får väl säga det då även om inget av det var en helt ny upptäckt. Men jag vet inte, känns som att jag varit väldigt kass på musik 2012.
Något du önskade dig och fick? Ja.
Något du önskade dig men inte fick? En mops.
Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Alltså, jag minns helt ärligt inte. Det är ju väldigt kass. Men jag antar att vi kanske grillade hos mig som vanligt? Eller?
Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Hahahaha.
Vad fick dig att må bra? TV-serier och Wakey Weekly typ. Haha åh vilken misär. 
Vilken kändis var du mest sugen på? Michael Grubbs. Åh, alltid. 

Inga kommentarer :