lördag 25 juni 2011

Midsommar och sådär.

Jag hade en himla fin midsommar.
Vi jagade kor, spelade kort & yatzy, drack alkohol, sjöng och pratade sex. Bland annat. Dessutom testade jag nubbesallad! Sill alltså. Inte helt tokigt. Om man åt mycket av potatisen och gräddfilen till. Bäst av allt var kanske fyllemusicerandet hos stuggrannarna igår kväll, och det efterföljande natthänget. Det här var nog min finaste midsommar hittills. Det säger visserligen inte jättemycket eftersom jag inte firat midsommar så himla mycket förut, men även om jag hade gjort det så skulle nog detta vara det bästa!

Nu är lördagen slut. Jag har haft min första bakfylla. Jag har varit astrött. Jag har inte packat ett dugg inför Peace, som börjar i övermorgon (imorgon). Jag har fan inte ens orkat duscha, vilket är illa eftersom jag senast duschade i onsdags. När jag vaknar nästa gång ska jag försöka få lite ordning på mitt liv. Hitta en väska och sådär. Ta en dusch. Sluta vara så nervös inför festivalen. Packa. Det här blir bra. Fint.

onsdag 22 juni 2011

Skogspromenad.

Åh, vet ni? Jag har haft så himla bra dagar den senaste tiden, och jag har hängt så mycket med Ida att jag känner mig lite snurrig nu när vi typ inte kommer ses på en och en halv vecka!
Men det kommer nog gå fint ändå, för om ett litet tag åker jag till den efterlängtade Skogen igen, till Ulricas stuga. Har inte hängt där sen mars förra året.
Och när jag kommer hem därifrån ska jag bara packa om under helgen, för på måndag åker jag på Peace! Jag är så sinnessjukt pepp, och asnervös. Det här kan bli himla bra!
Men, först Skogen!

onsdag 15 juni 2011

Idag har jag pluggat företagsekonomi, sovit på soffan i samhällssalen, diskuterat vilt och trafik med Susanne, kollat Felicity och gjort en P&L-lista. Om två veckor är jag där. Jag är galet pepp.

måndag 13 juni 2011

Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp.

Det blev inga bilder som jag lovade för typ 2,5 veckor sedan. Jag har varken haft tid eller ork.
Istället har jag haft studentvecka, som i fredags avslutades med student. Så himla sjukt. Det är så skönt samtidigt som det är så ångestfyllt.
De senaste månaderna har jag bara tänkt på hur jag inte tar studenten på riktigt, eftersom jag har lite kvar att göra i några kurser över sommaren. Men i fredags slog det mig, att jag ju faktiskt tar studenten på riktigt ändå. Jag ska aldrig mer gå till skolan (förutom lämna in grejer i början av hösten) och jag är lika arbetslös som alla andra. Och jag har inte längre någon klass. Det är helt sjukt. Jag har inte ens tyckt om klassen (kanske en del de sista månaderna), och ändå kommer jag sakna den. Och alla andra som man har sett nästan varje dag. Och allt samhällshäng i samhällssalen! Åh.
Ja, sorgligt är det.