torsdag 28 april 2011

Åh, jag åker på roadtrip imorgon. Till Karlstad. Jag ska hitta kläder. Och jag kör!
Hehehe, det här blir skoj.

tisdag 26 april 2011

I guess winter just wasn't my season.

Alltså våren gör mig så himla glad så det är helt knäppt. Jag fattar inte hur humöret kan ändras sådär, och mest på grund av en årstid. Jag antar att jag får flytta ifrån Sverige och slippa vintern på heltid.

Påsken har varit himla fin. Jag har umgåtts med vänner som jag inte träffat på länge, Jennifer till exempel. Sjukt längesen vi sågs! Så det var trevligt. Och jag har ätit middag hos mormor, grillat, fixat till morfars gamla cykel, tagit årets första cykeltur, bränt en sommarpeppskiva som jag lyssnar på när jag övningskör och så har vi hälsat på Thomas som krockade med ett rådjur förra veckan när han motorcyklade så han drog på sig 10 revbensbrott. Åh, och så var det ju så varmt så jag kunde sitta på mormors bakgård i shorts och BH och det var ändå supervarmt. Sjukt fin helg.

Idag hade jag och Emil tänkt dra till skolan och plugga, men eftersom jag försov mig och mamma glömde att jag skulle åka med henne så blev det inte så. Jag gjorde lite på projektarbetesrapporten här hemma istället, men det går inte så bra. Jag vet inte hur jag ska lägga upp skiten. Åh. Skolan är det enda i livet som är dåligt just nu. Nästan i alla fall.

Nu ska jag baka tårtbotten till helgen! Mest är det test inför studenttårtan, men ganska bra tillfälle att testa ändå.

fredag 22 april 2011

Long lost friends.

Idag har jag varit ledig för första gången på riktigt, riktigt länge. Helt ledig. Jag har inte ens tänkt på skolarbete. Tänker inte göra det heller, inte förrän på söndag.

Jag hann läsa en bok idag. Även det för första gången på väldigt länge (böcker jag måste läsa räknas inte). Jag läste Jenny Jägerfeldts Hål i huvudet. Den var inte alls så bra som jag hade hoppats på. Det var synd, men fint ändå att få läsa igen. Men min läshastighet har blivit bisarrt dålig. Jag får försöka träna upp den i sommar.

Och de senaste dagarna har jag träffat så fint folk! Några long lost friends. Sandra kom hit en sväng i förrgår, och vi pratade om allt möjligt, på det där sättet man bara kan med Sandra. Det var himla fint! Och igår träffade jag på Marina vid Hemköp, och på kvällen kom Mathilda hit. Också så himla fint och trevligt. Jag har saknat henne så himla mycket.

Har jag tur får jag träffa ännu en long lost friend ikväll, som egentligen inte är så himla lost, bara lite för mycket på Hemköp.

söndag 17 april 2011

Jag och Ida tog en promenad idag och sen åt vi glass i Grönlandsparken.
Det är sådana gånger livet är fint. Himla fint.

Och så drack vi den somrigaste drickan there is.

Och såg ett fint moln.

Nu ska jag fortsätta äta min jäkligt oförtjänta choklad och våndas över redovisningen jag ska hålla imorgon som inte är klar.

Ciao.

lördag 16 april 2011

Jane.

Mysigaste kvällen på länge igår!
Jag och Ida drog till Susanne igår för att kolla på den nya versionen av Jane Eyre, den med Mia Wasikowska och Michael Fassbender. Självfallet funkade inte filmen. Men som tur var hade jag plockat med mig BBC-versionen av Jane Eyre, ifall den andra inte skulle funka, så vi såg Jane Eyre ändå!
Och att titta på en nästan fyra timmar lång film, dricka rabarbersaft och äta muffins, popcorn och maränger hemma hos sin lärare en fredagskväll kan tyckas aningen nördigt, men det var så himla trevligt! Kanske en hel del nördigt också.
Idag kan jag inte andas eftersom jag blev himla allergisk mot katten som jag inte kunde låta bli att klappa. Men sånt är livet.

Toby Stephens som Mr. Rochester kan ju vara det snyggaste som finns.

torsdag 14 april 2011

Balångest.
Ångest.
Ångest.
Ångest.
Ångest.
Ångest.
Balångest.
Ångest.
Ångest.
Ångest.
Ångest.
Ångest.
Ångest.
Ångest.

måndag 11 april 2011

Det har varit en fin helg.
Såg Remember me med Yrsa och Ida i fredags (de grät, mission accomplished) och sen såg vi Himlen är oskyldigt blå på lördagen eftersom vi inte orkade med den på fredagen. Alltså, om Bill Skarsgård bara visste vilken look-alike han har. Eller ja, det vet han ju förmodligen eftersom de träffats. Men det är fan sjukt.
Fint vare i alla fall.

Och igår plockade jag upp svarta vinbär och vinbärsblad från frysen och kokade juice.
Det blev himla bra.
(säg att jag är duktig. säg det!)


Och jag har ju börjat övningsköra igen! Jag skulle nog ändå vilja säga att jag är rätt bra. Kör lite fort i svängarna kanske, men det är sånt man får leva med. Kul äre!

lördag 9 april 2011

Never mind, I'll find someone like you.

Alltså, den här låten. Helt kolossalt bra. Kan inte sluta lyssna på den. Och jag gillar inte ens Adele.

torsdag 7 april 2011

Sol ♥

Vilken himla bra dag det har varit idag.
Det har varit fint väder, jag övningskörde (tre gånger!) för första gången sen typ september eller något, jag blev godkänd i Info & layout, jag promenerade, jag blev superpepp på studenten.
Det suger något fruktansvärt att studenten inte kommer bli på riktigt, att jag inte riktigt kan fira att jag är klar, men jag kan inte låta bli att längta ändå.

Och imorgon är det utvecklingssamtal. Hela den här terminen har känts som ett enda långt och jobbigt utvecklingssamtal. Än verkar det inte var slut.

Men jag älskar våren. Älskar.

tisdag 5 april 2011

Men fuck.

Idag är det inte mycket som är rätt.
Pappa körde på en älg. Kuratorn sa åt mig att fundera på att lägga ner gymnasiet. Jag tänkte se en film på Voddler som fuckade tre gånger innan jag la ner. Jag köpte ett nätmagasin där man inte kunde bläddra längre än till sidan nio.
Joråsåatteh..

måndag 4 april 2011

Och det är nog min högsta önskan.

Jag känner att jag kanske behöver gråta hos någon. Någon att klaga hos men som tycker om mig ändå.

Någon som kramar och säger att allt blir bra. Någon som jag tycker om så mycket att jag faktiskt tror på det.

Någon som kanske behöver mig med.

fredag 1 april 2011

Visst.

Jag har visst inte ätit lunch idag. Jag har visst inte gjort någonting alls idag, mer än låtit mina kläder byta golv. Jag har visst ingen ork att göra någonting heller. Och Paramore kommer visst till PIP. Kul för dem.