tisdag 22 februari 2011

Library lovers.

Gud vad jag älskar bibliotek. Tänk vad fantastiskt det är, att man kan leta upp en fin bok som verkar bra, och sen ta med den hem, helt gratis! Så himla fint är det.
Idag hängde jag på biblioteket med Amanda i ungefär sex timmar. Visserligen var det bara ungefär fem minuter som ägnades åt boktittning, eftersom vi var där för att plugga. Ännu en bra grej med biblioteket! man kan sitta och plugga hur mycket som helst och faktiskt fokusera. Jag blev till exempel helt klar med den omöjliga fenomenologin! Underbart.
Det är så synd att inte fler upptäcker det briljanta med bibliotek.

måndag 21 februari 2011

Musik har varit så himla konstigt idag. Alla låtar har känts som evighetslåtar. Bra låtar, dåliga låtar. Det har känts som att de aldrig skulle ta slut. På ett dåligt sätt.
En låt tog visserligen aldrig slut. Eller jo, det gjorde den, men då slog ju ägaren till mobiltelefonen på jäveln igen och igen och igen. Jag överdriver inte när jag säger att den spelades minst tjugo gånger. Det borde fan vara förbjudet att lyssna på musik i datasalen om man inte har hörlurar. Det är så sinnessjukt respektlöst att jag blir rasande.

Just det, så var jag med i en krock också.

The time in between.

Jag ska ta bort all mellantid som finns i mitt liv. All sån där tid ni vet när man inte gör något. Man gör ingenting nyttigt, man gör ingenting kul. Man gör ofrivilligt ingenting.
Lite dussenmänniskeaktigt nästan. Den ska bort!

lördag 19 februari 2011

red velvet cupcakes.

Igår bakade jag cupcakes. Och beställde skivor. Och köpte en vinyl.

cupcakes,

måndag 14 februari 2011

This year on Valentine’s Day.

Eftersom det är Alla hjärtans dag idag så delade studentkommittén ut rosorna idag! Himla fint var det att se så många bli så glada! Blev så himla stressigt dock att jag bara hann med en av mina fyra lektioner idag. Men fint var det i alla fall!
Och eftersom jag inte hann med hjärttekakorna igår gjorde jag dem idag istället. Helt okej bra blev de! Passade på att göra en sockerkaka också, eftersom det ju ändå är Alla hjärtans dag. Fast alla åkte hemifrån.

Just det! Mellan halv nio och nio sprang jag mellan ugnen och TV:n eftersom fina Annika Norlin var med i Dom kallar oss artister. Hon är så himla fin! Ni borde titta allihop!
Jag hoppas att ni hade en fin dag.

söndag 13 februari 2011

happythankyoumoreplease.

Jissanes vad jag har varit förkyld de senaste dagarna. Stannade hemma torsdag och fredag eftersom jag hade så himlans ont i halsen, och nu under helgen har det bara blivit värre. Men jag har i alla fall tittat på film (I rymden finns inga känslor och happythankyoumoreplease), sett klart första säsongen av Felicity, sett de två eftersläpande Vampire Diaries-avsnitten med Ulrica samt två avsnitt av True Blood. En hel del tittande alltså. Försökte plugga lite psykologi, men den där Freud är rätt tråkig. Tänkte göra hjärtformade tekakor också, men jag hade inte räknat med att sova till ett idag, så det blev inget med det. Himla tråkigt.
Ganska fin helg ändå.

fredag 11 februari 2011

I rymden finns inga känslor.

Jag har precis sett I rymden finns inga känslor. Så himla fin film. Och så himla fin Bill!
Fast det är nog mest för att han är lik någon annan. Åtminstone i den här filmen.
Fast han var ju förstås inte anledningen till att den var bra. Den var så glad och färgig och fin och man skrattade.


måndag 7 februari 2011

Felicity.

Jag har spenderat min söndagskväll med två avsnitt Felicity. Det är en väldigt fin serie, från det sena nittiotalet, men som gick i repris runt 2005. Ni borde se den om ni inte har sett den.
Scott Speedman, som spelar en av huvudkaraktärerna, är fruktansvärt lik Robert Pattinson ibland. Inte till utseendet, men till miner och ljud. Haha.

söndag 6 februari 2011

torsdag 3 februari 2011

Ulrica.

Vilken dag!
Idag började studentkommitténs rosförsäljning på riktigt. 41 rosor sålde vi! Inte alls tokigt faktiskt. Men aningen stressigt var det, särskilt i början av dagen då vi inte fått upp alla omskrivna skyltar. Men det blev fint till slut!
Däckade ett tag när jag kom hem, men sen kom min fina Ulrica! Hon åkte från Egypten igår och kom hem till Malung idag. Jag har varit smått orolig, men uppenbarligen har inte de märkt av särskilt mycket. Tur.
Men vi hade en fin stund med Vampire Diaries, ost och kex.

tisdag 1 februari 2011

Hihihi!

Har petat på Mihais telefon hela dagen, och nu har jag bestämt mig. I mars beställer jag en egen! Himlans tur att jag inte hade längre bindningstid än till juni på mitt nuvarande abonnemang, annars hade jag fått vara telefonlös längre!
Men då vet ni det. Ring mig inte. Smsa om ni vill något, det fungerar ju. Än.