måndag 27 september 2010

Hejsan.

Jag vill bara säga att ni som har Internet ska vara så glada. Man inser inte hur viktigt Spotify, MSN, kultursidor, bloggar, Flickr och sånt därnt är förrän det är borta.

Jag ska slå sönder Telia.



Tack för mig.

måndag 20 september 2010

Amigos

De senaste dagarna har jag spenderat med säsong 1 av The O.C. som jag hade lånat av Nina, det var ju så rysligt längesen jag kikade på den serien. Men avsnitten tog slut och jag känner ingen som har säsong 2. Pissigt, tänkte jag och planerade att beställa på cdon någon gång i framtiden.
Igår hängde jag på marknaden, och kollade igenom lite filmer eftersom mamma pratade med någon.
Och där var den. Den kompletta andra säsongen av The O.C., för 99 freakin' kronor! Helt underbart.

Men det var ungefär det enda som var underbart igår också. Eller valvakan var rätt kul, valresultatet mindre kul med tanke på att de enda vinnarna var ett främlingsfientligt parti. Kommunalt är jag tokigt besviken, och de närmsta fyra åren tänker jag inte lyssna på ett jäkla klagomål om den här byn från folk som röstade rött.

Det här var väl det jag hade att säga på ett bra tag tror jag. Det händer massor av konstiga saker som jag inte vill skriva om, men som jag skulle skriva om ändå. Så det är helt enkelt bäst att låta bli helt.
Kanske kommer något inlägg någon gång, om någon låt eller film eller annat trams. Men mer än så hoppas jag att det inte blir på ett tag.

Adios amigos.

söndag 19 september 2010

Glad?

Jag har inte varit så pepp den senaste tiden. Lite arg och lite ledsen och lite arg igen sådär, men det ska väl snart gå över.
Jag är fortfarande inte särskilt pepp, men idag är det valdag och det kan faktiskt gå helt okej!
Det ser ljust ut, och när jag har duschat ska jag springa iväg och rösta, äta langos med mamma, hänga på det väldigt värdelösa marknaden och sedan hänga på valvaka med MSP. Det kan bli en trevlig dag.

Jag hängde förresten på Toms igår, för första gången sedan vår avslutningslunch i nian. Fast jag hängde där och tog betalt, mellan nio och ett. Och innan det kikade jag på Toy Story i Grönlandsparken. Jag förstår faktiskt inte hur den filmen kan ha fått två uppföljare. Den är inte särskilt bra. Men det var trevligt ändå.

Adios.

fredag 17 september 2010

Det funkar inte alls att blogga. Och internet vägrar funka på Lucas dator. Och alla mina bilder är borta. Och jag ska flytta igen.
Och fan vad allt kan dra åt helvete.
Jag har fått tillbaka datorn, och lämnat tillbaka den.
Den är helt vrickad och blir hur seg som helst. Så det här är egentligen bara en test för att kolla hur länge den funkar.
Uppenbarligen kan jag blogga.

måndag 13 september 2010

Annika Norlin hänger på Musikguiden i P3 denna vecka, och jag missade början på grund av gymmet, så jag var tvungen att stjäla Lucas avskyvärda minidator för att lyssna på det.

Hon är hel jäkla fantastisk, den där Annika. Hon spelade Jónsi och The National och The Radio Dept. och The xx och hur mycket bra som helst. Och hon har en helt fenomenal radioröst och är så härlig att jag kommer gråta under sista Musikguiden med henne.

Det var väl ungefär det jag vill säga.
Och en himla massa annat, men det här var det som blev.

måndag 6 september 2010

Our first American friends.



Pat, Marti, Jerry och Janice. Vilka människor! De är definitivt de trevligaste människorna jag träffat någonsin, och jag är så glad över att jag följde med. Jag hade varit nervös hela veckan över att de skulle vara snobbiga och jobbiga, jag har fått för mig att man är det om man är amerikan och läkare och sådär, men de var så långt ifrån det man kan komma. Jäklar ja.
På torsdagen blev det inga bilder. Då hängde vi på en jobbigt dyr resturang i Rättvik hela kvällen, och allt var lite spänt och nervöst och samtalen handlade mest om släkten. Fredagen var väldigt mycket mer avslappnad och superb. Vi började i Hornberga, drog vidare till Mora, sedan Nusnäs, Insjön och Djurås. Super var det!
Lite minus för förkylningen dock, som inte blev bättre av hundallergin jag fick på slutet, men det kunde man ju inte göra så mycket åt.
Fantastiska dagar, och sorgligt att de åkte.


Sjuk dag.

Vilken dag!
Gick upp sju och tänkte plugga lite men det gick åt helvete. Så jag gick till skolan till 10.45, hade en lektion, sedan dödade förkylningen mig. Jag ringde Yrsa och så drog vi till apoteket, bokhandeln och hemköp för att hitta botemedel. Jag tror nog att grejerna kan funka.

Resten av dagen har jag städat och pluggat och fixat upp mn tidningsgrej på väggen, äntligen. Nu ser det riktigt trevligt ut på mitt rum. Nej, det gör det inte, men det skulle göra det om jag hade en hylla.

De utlovade bilderna slänger jag upp i ett annat inlägg!

söndag 5 september 2010

Fear no darkness.

Hej,
jag vill bara säga att jag lever och har haft en rätt bra helg och att jag har bilder att visa, men jag har varit lite för förkyld för att visa dem. Jag hade kunnat visa dem nu, om det inte vore så att jag är så mörkrädd att jag inte vågar gå ut i hallen och hämta min kamera. Men imorgon blir det bilder!

Ciao.

torsdag 2 september 2010

Eller bara Stockholm.

Vet ni vad som stör mig?
När folk säger el Stockholmo istället för Estocolmo.

onsdag 1 september 2010

Jag duur.

Jag behöver skaffa en kalender, snarast. Det känns som att jag inte gör annat än pluggar och sover. Eller fastnar vid det där förbannade facebook.
Jag försöker klämma in saker hela tiden, men jag får inte in någonting (mer än facebook, när jag pluggar. Förbannade facebook. Eller förbannade ickeexisterande självdisciplin).

Och på fredag missar jag en hel skoldag, vilket innebär mer plugg hemma. Det känns ju.. Härligt.
Och etik- och livsfrågor har jag skjutit upp till sista september. Det känns inte heller särskilt bra, för jag bara skjuter upp allting.

Om inte jag är klar med allt till studenten dör jag.


jag saknar dig.