tisdag 31 augusti 2010

Åh. Jag får sån glädjeblandad ångest när jag handlar skivor. Eller ångestblandad glädje kanske. Ja, något av det i alla fall.
Men nu blir jag förhoppningsvis några skivor rikare om några dagar!

Nämnde jag förresten att jag var i Sunne idag? Nej, kanske inte. Men det var jag! Vi såg en sån där hipp version av En midsommarnattsdröm med skolan. Den var riktigt roligt emellanåt, men det bästa var såklart bussresan dit och hem.
hjärta buss.

Psssssssh!

Om ni bara visste hur jag pluggade i helgen! Och det hade som sagt inte gått utan Ulrica. Hon är så bra!
Nu är äntligen nästan alla mina historieuppgifter klara, har bara en kvar men det var tydligen något som jag skulle komplettera, och jag har ingen aning om vad jag redan har gjort, så Cissi sa att vi skulle kolla på det i skolan imorgon. Men förutom det så är historian färdig! Sjukt skönt.
Och jag tycker faktiskt att den är så pass klar att jag får beställa mina skivor, för jag har ingen lust att vänta tills de är slut.

Så nu blir det skivbeställning, och om jag har tur lyckas jag skriva rapporten om stress inatt, så jag kanske lyckas få VG eller MVG i etikkursen, men den som lever får se.

lördag 28 augusti 2010

It shouldn't be this hard, I guess I'm not as smart as I'd like to think I am.

Jäklarns vad glad jag är över att jag har Ulrica! Jag har ingen aning om hur jag ens skulle ha en chans att fixa historian utan henne. Och hon kommer hit imorgon igen på hennes freakin' lediga dag för att fortsätta hjälpa mig! Fantastisk är hon.

Det går faktiskt framåt. Med både historian och min Ginza-lista. Jag har lyckats plocka ner listan från 32 skivor till 14, och frågan är alltså om jag inte tänker unna mig alla fjorton när all historia är klar. 450 kronor för 14 skivor är inte särskilt mycket.
Men som sagt, historian först, sedan etik, sen skivor. Fast skivorna är inte beroende av min etikuppsats, för där får jag i alla fall G om jag inte gör uppsatsen. Fast ett MVG hade ju inte varit fel.
Jaja, jag får skylla mig själv oavsett hur det går.

Buenas noches vänner.

Den som väntar på något gott ni vet.

Jag blev lite gladare när jag läste Emelies flera dagar gamla inlägg om Ginzas CD-rea, men när jag gick in och kollade på alla finafina skivor som jag vill ha så fick jag sån ångest att jag nästan ville gråta igen. Jag har egentligen inte råd att köpa skivor nu.
Men, då kom jag på den geniala idén att låta mig själv köpa skivor EFTER att jag har gjort mina fyra uppgifter i historia som måste vara klara imorgon (ja, om jag inte föredrar ett IG före ett kanske VG).

Ulrica kommer hit om någon timme och hjälper mig med historian, och jävlar vad arg jag blir om jag inte blir klar snart! Nu ska jag jobba!
Jag har inte hunnit med internet överhuvudtaget nästan den här veckan. Jag har jobbat med projektarbete och rester hela veckan, men inte alls så mycket som jag borde ha gjort.
Det har varit en sjukt jobbig vecka och det här är en väldigt jobbig helg och jag är ganska ledsen just nu, men jag ska ändå dra ut på gatufestivalen en sväng med mamma.
Det är väldigt värdelöst och så, men i Malung får man ta vara på allt när det händer något.
Adios.

tisdag 24 augusti 2010

This is the last dance

Första skoldagen idag alltså, och det kändes faktiskt skrämmande bra. Rätt läskigt.
Hela denna vecka ska vi syssla med projektarbete och rester, och det där med projektarbete kan nog bli riktigt roligt med min finurliga idé! Jag kommer förmodligen svära över det några gånger här, men överlag tror jag det blir skoj!
Alla rester ser jag inte fram emot så väldigt mycket, men jag har inte så mycket val eftersom allt måste vara klart denna vecka.

Nu är det bara ett år kvar. Sista jäkla året. Jag hoppas verkligen att jag lyckas ta mig i kragen så att jag är klar till studenten. Jag har varken ork eller lust att ha rester till sommaren.
Nu ska jag skriva loggbok innan jag kilar iväg och handlar frukost! Det börjar ju bra i alla fall.

måndag 23 augusti 2010

Sista dagen på sommarlovet, och det är fint väder, najs!
Idag ska jag städa rummet, fixa naglar och ögonbryn, hitta kläder, dammsuga, göra klart någon uppgift och titta på sista delen av Förnuft & känsla. Jag är nog lite pepp kanske.
Men först ska jag steka ris!

söndag 22 augusti 2010

Your voice was the soundtrack of my summer

På tisdagen börjar jag skolan igen, sista året, och det innebär ju att sommaren är slut. Under den superkorta sommar som har varit har jag hört en del musik, som på ett eller annat sätt kommer att påminna mig om just den här sommaren.
För att lättast kunna frambringa sommarkänslor i vinter har jag slängt ihop en liten lista över min sommars musik.
Alla låtar är inte sådana som jag kommer bli lycklig över när jag hör eftersom några av dem är typiska urkassa sommarplågor. Men de kommer ändå påminna mig om sommaren 2010.

lördag 21 augusti 2010

Kom ihåg mig då

Medan alla andra hänger på Parken och kollar Crashdïet, Bullet och Tempory tänker jag se Remember me istället. Jag har inte sett den sen jag såg den på bio, så nu vill jag att det ska bli så pass mycket kväll att jag kan börja titta!

fredag 20 augusti 2010

Tonight I have to leave it.

Sista jobbdagen är avklarad. De tre sista dagarna har varit rätt chill, vi har gjort grejer inne när det har regnat. Tack och lov. Igår städade vi ett förråd till exempel, och slängde handfat och grejer på soptippen. Och idag fick vi tårta.

Ja, fint jobb var det, även om jag svor över det rätt många gånger!

tisdag 17 augusti 2010

Inatt sover jag i Grimsåker. Det är kallt som sjutton, och mitt täcke och min kudde är kvar i lägenheten.
Härligt!

Vad som faktiskt är härligt på riktigt är att jag har ett någorlunda snabbt internet här, vilket innebär att jag slipper den mobila skiten! Yes!
Jag har nämligen tänkt spana på kläder och sånt i flera dagar, men det tar hundratjugofem år för bilder att laddas med mitt sega bredband. Men nu ska jag passa på!

Mitt sommarjobb är slut om tre dagar, och det känns lite halvtråkigt men samtidigt väldigt skönt. Särskilt nu när buskarna är klara och vi endast rensar mellan stenplattor. Det gör fruktansvärt ont i händerna.

Godnatt, vänner.

lördag 14 augusti 2010

How do you say goodbye?

Jag har precis varit på utflyttningskalas hos fina, fina Mathilda. Det var fint och hemskt på samma gång. På fredag drar hon till Skåne, och vem vet när man ser henne igen? Det brukar bli sådär, man säger att man ska hålla kontakten och träffas och så, men hur ofta blir det så?

Första gången jag pratade med Mathilda var i mars förra året under FN-rollspelet i Falun. I höstas tror jag det var, så började vi umgås lite mer av någon anledning, och det var så trevligt och hon var så bra! Jag har aldrig, aldrig någonsin träffat någon här i Malung förut som varit så himla bra, med åsikter och intressen som jag kände att jag delade. Och nu flyttar hon.
Det var så mycket vi sa att vi skulle göra i sommar. Hänga i Stockholm, ha utflykter, kika på filmer, lyssna på dunderbra musik, åka på festival. Blev något av det där av? Nej. Jag har inte ens träffat henne mer än två gånger nu i sommar, förutom ikväll. Det är skandalöst.

Usch, jag saknar henne redan.

torsdag 12 augusti 2010

Alltså, det är helt vrickat hur trött jag har varit den här veckan.
Jag är visserligen inte så van vid att gå upp kvart i sex eller rensa rabatter, men ändå. Jag har somnat nästan varenda eftermiddag när jag har kommit hem.
Igår med, trots att jag hade bråttom. Igår hade Natalie nämligen sånt här födelsedagsparty på La Scala, och jag kunde inte hålla mig vaken så jag blev klar i tid. Men sedan blev jag allt lite piggare! Sjukt trevlig kväll blev, trots att jag var så opepp innan.

Idag är enda dagen jag inte har varit särskilt trött efter jobbet. Skönt!
Och imorgon är det freeedag! Jag skulle nästan kunna gå och jobba nu så jag får fredag någon gång.

tisdag 10 augusti 2010

Summa summarum

Jobbet har gått riktigt bra, än så länge.
Jag och Sanne ska hänga utanför sjukstugan båda veckorna. Det är skönt att veta var man ska vara.
Det har hittills varit rätt kul till och med, förutom att rensa taggbuskarna. Ingen hit faktiskt. Och det är inte så roligt när man kommer hem. Det gör ont ungefär överallt och man känner sig rätt så invalid.
Men överlag är jobbet som rabattrensare rätt fint.

Jag råkade sätta mig på en brännässla idag. Aj.

söndag 8 augusti 2010

Kul ja!

Jag tror att jag går sönder av nervositet snart.
Imorgon är första dagen på sommarjobbet, och jag blir så tokigt nervös av att inte veta vilka jag ska jobba med. Och jag är rädd för att komma för sent, trots att jag troligtvis kommer vakna ganska lätt när klockan ringer 05.45 imorgon. Det brukar ju bli så när man är nervös, att man sover urdåligt.
Gosh, jag flippar ur snart.

Alla hjärtans dag


Ja, jag kanske är lite sorglig som kollar på den absoluta parfilmen helt solo, men vad gör man inte? Jag satt och fnissade för mig själv några gånger, den var så mysig! Ni borde se den, allihop! Fast jag rekommenderar sällskap.

Lunarstorm ja


Nog är det ganska sorgligt ändå. Så mycket man har upplevt på den där sidan.
Jag skulle nog faktiskt kunna fälla en liten tår.

lördag 7 augusti 2010

Reklam?

Ikväll är jag ensam igen!
Det är så härligt att vara ensam. Det känns fint.

Det blev en tur till Mora idag med mamma och Lena. Vi handlade lite saker till lägenheten och jag hittade tre nagellack. Fint.
Efter Mora drog vi direkt till pappa eftersom vi vad bjudna på middag. Kyckling i kräft- och saffransås. Det var väldigt gott.

Jag känner att mina blogginlägg är ungefär lika intressanta som TVshop så jag kanske ska vara tyst.

onsdag 4 augusti 2010

felsms.com

Till: Mig själv
Sms: Allt bra med dig?
Svar: Jag frågade först. :) Jodå det är bara bra. Vad händer i kväll då?
Förklaring: Bakfull som fan skulle jag skicka till min polare som jag festade med i går. Jag skickade till mig själv och märkte inte det så jag svarade mig själv. När jag fick likadant svar igen så märkte jag att något var konstig. Jag var nog fortfarande full när jag höll på med mobilen. Jag somnade om. Jag har lagt in mitt nummer i telefonen för att själv komma ihåg det.
/Patric

hahahahahahahahahahahaahahahahahhahahahahahaha.
jag dör.
sova kanske.

tisdag 3 augusti 2010

Jag har aldrig tid att hänga här tror jag.
Jag springer runt och städar och donar hela tiden, och gör jag inte det så har vi folk här.
Idag storstökade jag och drog till med cupcakes. Lite söta blev de faktiskt, fast en smula misslyckade kanske.

Och nu vet jag äntligen vad det mobila bredbandet kostar! Kanske, kanske har jag råd att hänga här ibland.

söndag 1 augusti 2010

Hej

Det blev visst inte så mycket internet ändå.
På fredagskvällen hittade jag Ulrica på Hemköp när jag skulle handla frukost, så efter att hon slutat kom hon på besök. Vi satt på altanen och myste till klockan tre på natten, sen åkte hon hem och jag gick och la mig. Eftersom det var så sent (tidigt?) var det inga problem att sova ensam (fast jag hade hallampan på..).
Hela gårdagen höll vi på att flytta grejer, och sen på kvällen kom Ulrica. Vi somnade i soffan klockan tolv, vaknade ett, jag hängde tvätt, sen gick vi och la oss. När Ulrica hade åkt idag fortsatte allt flyttande, jag åt inte lunch förrän klockan sju.
Helt slut är jag och snart somnar jag.

Så nu vet ni. Fast egentligen ville jag bara säga hej.